Kirjeldus
Eestimaal kasvatatud küüslauk lastakse pärast õigeaegset koristamist mõnda aega päikesesoojal maapinnal kuivada. Seejärel küüslauk puhastatakse ning küpsetatakse madalal temperatuuril ja kõrge niiskuse juures nädalaid. Nii saabki küüslaugust must küüslauk. Mustal küüslaugul on kõik tavalise küüslaugu head omadused, lisaks tõuseb selle antioksüdantsus lausa 80 korda. Pajumäe mahevõi musta küüslauguga on üks imemaitsev võileivamääre, mis sobib kasvõi ilma võileivata söömiseks. See on ühteaegu maitsev kui ka tervislik – tegemist on sertifitseeritud mahetootega.
Koostisosad: mahevõi, mahe must küüslauk 3%, sool.
Toitumisalane teave (100g toote kohta): energia 2945 kJ / 699 kcal; rasvad 76 g, sh küllastunud rasvhapped 52 g; süsivesikud 2,0 g, sh suhkrud 1,3 g; valgud 0,8 g; sool 1,5 g. Toode on pastöriseeritud.
Allergeenid: piim
Säilivusaeg: 7 päeva