Kirjeldus
Brownie-koogi küpsetussegu jõuluvürtsidega 400g
Vegan. Gluteenivaba. Vajad veel: 120ml õli või sulatatud võid, 200ml piima või taimset jooki. Koostisosad: kookossuhkur*, tatrajahu*, gluteenivaba KAERAJAHU*, tapiokitärklis*, linaseemnejahu*, Ceyloni kaneel*, küpsetuspulber* (maisitärklis*, viinakivi, naatriumhüdrogeenkarbonaat), kakao* 2%, ingveripulber* 0,2%, sool, Bourbon vanilje*, kardemon*, nelk*. *kontrollitud mahepõllumajandusest. Võib sisaldada MAAPÄHKLITE, PÄHKLITE ja SEESAMI jääke. Valmistamine: eelkuumuta ahi 200°C ning õlita 20x24cm (või kuni 22x26cm) koogivorm. Sega küpsetussegu 120ml õli/võiga ja 200ml (taimse) piimaga ühtlase massi tekkimiseni. Vala taigen koogivormi. Küpseta 190-200°C juures 5 minutit, seejärel vähenda kuumust 160-170°C ja küpseta veel 30-40 minutit. Lase koogil enne tükkideks lõikamist vähemalt 15 minutit jahtuda. Toiteväärtus 100g kohta: energiat 1522 kJ/ 360 kcal, rasvu 2,3g (neist küllastunud 0,4g),süsivesikuid 74g (neist suhkruid 40g), valku 7g, soola 1,67g.