Kirjeldus
Clearspring agari helbed on kvaliteetne ja veganisõbralik alternatiiv želatiinile. Need sobivad suurepäraselt maitsvate magustoitude ja želeede valmistamiseks. Ökoloogilised ja keemiliste pleegitusainetevabad agari helbed pärinevad Atlandi ookeani lopsakatest vetest. Üks teelusikatäis agari helbeid 250ml vedeliku kohta. Kasutamine: lisa 1 tl helbeid 250ml vedeliku kohta (happelised toidud võivad mõjutada tarretumise tugevust). Sega õrnalt ning leota 30 min. Kuumuta keemiseni, ilma segamata. Kuumuta segu edasi, aeg-agalt segades kuni helbed on lahustunud (5-10min). Võid lisada marju, mahla või muid lisandeid vastavalt soovile. Vala vormidesse ning lase jahtuda.
Peale avamist sulge pakend. Hoida jahedas ja kuivas. Seesmine pakend: komposteeritav. Väline kartong: ümbertöödeldav. koostisosad: mahe agari vetikas*. Kontrollitud mahepõllumajandusest*.