Agar-agar pulber 60g Rapunzel

8,90 

16 laos

Tootekood: 5020 Kategooria: Silt:

Kirjeldus

Agar-Agar pulber 60g
Merevetikatest toodetud taimne alternatiiv želatiinile. Pleegitamata. Kasutatakse kastmete, marmelaadide, kreemide jm paksendamiseks.
Kasutamine: 0,5l vedeliku (kastmed, supid) või 500g puuviljade jaoks võtta 1 triiki teelusikas agarit; 500g pasteedi või pudingu jaoks 2tl. Sega agarit külma veega nii kaua kuni segu on ühtlane ja klimbivaba. Edasi u 5min pidevalt segades keeta, mille järel väike osa (u 2spl) kreemisegu kuuma agari veelahusesse segada. Antud segu jahutada, seejärel ülejäänud osa kreemisegust kiirelt sellesse kreemi + agari segusse sisse segada. Želee tekib jahtumisel. Vahustatud vahukoore peab alles agari + osa vahukooresegu želeerimisprotsessis sisse segama. Parim enne: vt kaanelt.
Tootja: Rapunzel Naturkost, Saksamaa. Maaletooja: OÜ Ökosahver, Mulla 6a, Tallinn. www.sahver.ee

ellipse ellipse-2

Liitu meie uudiskirjaga