Agar-agar pulber 60g Rapunzel

8,90 

9 laos

Kood: 5020 Kategooria: Silt:

Kirjeldus

AGAR-AGAR 60g
Merevetikatest toodetud taimne alternatiiv želatiinile. Pleegitamata. Kasutatakse kastmete, marmelaadide, kreemide jm paksendamiseks.
Kasutamine: 0,5l vedeliku (kastmed, supid) või 500g puuviljade jaoks võtta 1 triiki teelusikas agarit; 500g pasteedi või pudingu jaoks 2 tl. Sega agarit külma veega nii kaua, kuni segu on ühtlane ja klimbivaba. Edasi u 5 min pidevalt segades keeta, mille järel väike osa (u 2 spl) kreemisegu kuuma agari veelahusesse segada. Antud segu jahutada, seejärel ülejäänud osa kreemisegust kiirelt sellesse kreemi+agari segusse sisse segada. Želee tekib jahtumisel. Vahustatud vahukoore peab alles agari + osa vahukooresegu želeerimis- protsessis sisse segama.
Parim enne: vt kaanelt Tootja: Rapunzel Naturkost.