Kirjeldus
Kontrollitud ökoloogilisest põllumajandusest. Gluteenivaba. Fermenteeritav segu tatrast. Asendab traditsioonilist pärmi gluteenivabade küpsetiste juures.
Koostisosad: dehüdreeritud ja deaktiveeritud tatra* ja (76%), kinoa* pärm, mis on saadud naturaalsel fermenteerimisel. 80% orgaanilisest põllumajandusest pärit koostisosad. See pärm kergitab edukalt maisi-, riisi-, kinoa-, tatra- ja isegi kastanijahu. Kasutusjuhend: Leiva valmistamiseks on vaja 500g jahu, 25 g pärmi, 10 g soola, 1 tl õli, 450-500 ml sooja vett. Segada ained kokku, lasta kerkida soojas kohas niiske räti all 1,5-2 h. Küpsetada leivavormis 200-230 c juures 30-40 minutit. Sobib ka leivamasinas küpsetamiseks.
Päritolumaa: Prantsusmaa