Sisene Registreeru

Logi sisse

Kasutajanimi *
Salasõna *
Jäta mind meelde

Loo konto

(*) tärning märgitud väljad on kohustuslikud
Ees- ja perenimi *
Kasutajanimi *
Salasõna *
Korda salasõna *
E-post *
Korda e-posti *
Captcha *
Reload Captcha

Mulla 6a
E-R 10-19; L 11-16
Tel. 6738 318

Kategooria: Küpsetussegud ja -abiained
Tootekood: JUURETIS.KURK
EAN:

Juuretis kurkide hapendamiseks 20,4g Nordwise BioTech OÜ

Toote kirjeldus

Nordwise® ainulaadne juuretisekultuur annab hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad kurkidel õigesti hapneda. Nordwise® juuretis kurkide hapendamiseks koos maitseaineseguga kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.

Koostisosad: kuivatatud till, koriander, must pipar, mädarõika juur, loorberilehed, vürtspipar, kuivatatud küüslauk, kuivatatud porgand, piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59
Patenteeritud juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis aitavad tootel õigesti hapneda ning kindlustavad stabiilse hapnemisprotsessi. 

1 pakk = 2 kg hapukurke 
2 kg hapukurkide valmistamine:
1. Peske kurgid.
2. Asetage kurgid korraks kuuma vette.
3. Valmistage soolvesi: kuumutage 1 L vett keemiseni, lisage 2 spl soola ja 1 spl suhkrut. Jahutage vedelik 40 °C-ni.
4. Laduge kurgid purki vaheldumisi paki sisuga.
5. Valage jahutatud soolvesi kurkidele, nii et kurgid oleks täielikult kaetud. Sulgege purk koheselt. Paigutage purgid hapnemiseks sobivasse ruumi, kus temperatuur on ~ 22°C.
Vastavalt sellele, kas soovite vähem hapnenud või rohkem hapnenud kurki, kestab hapnemine 1-2 ööpäeva. Hapnenud kurke võib süüa koheselt või säilitada külmkapi temperatuuril.