Sisene Registreeru

Logi sisse

Kasutajanimi *
Salasõna *
Jäta mind meelde

Loo konto

(*) tärning märgitud väljad on kohustuslikud
Ees- ja perenimi *
Kasutajanimi *
Salasõna *
Korda salasõna *
E-post *
Korda e-posti *
Captcha *
Reload Captcha

Mulla 6a
E-R 10-19; L 11-16
Tel. 6738 318

Kategooria: Küpsetussegud ja -abiained
Tootekood: JUURETIS.KAPSAS
EAN:

Juuretis kapsa hapendamiseks 2*0,5g Nordwise Biotech OÜ

Toote kirjeldus

Nordwise® ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad kapsastel õigesti hapneda. Nordwise® juuretis kapsaste hapendamiseks elusate piimhappebakteritega kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.

Koostisosad: piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59
Patenteeritud juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis aitavad tootel õigesti hapneda ning kindlustavad stabiilse hapnemisprotsessi ja kvaliteetse toote.

1 pakk= 2 pakikest (2 x 0,5 g) 
1 pakike = 2 kg hapukapsaid
2 kg hapukapsaste valmistamine:
1. Lahustage 1 pakike (0,5 g) juuretist 100 ml vees (mitte kasutada üle 40 °C vett).
2. Peske kapsad, eemaldage pealmised lehed ja kapsa südamik.
3. Viilutage kapsad õhukesteks ribadeks köögikombainiga või noaga.
4. Lisage 2 kg riivitud kapsale 2 spl soola.
5. Segage ja muljuge kapsast käsitsi kuni rakuvedeliku eemaldumiseni.
6. Asetage kapsad puhtasse anumasse. Segage juurde juuretise-vee segu, pressige kapsad tugevalt kokku nii, et toode oleks üleni veega kaetud. Sulgege purk õhukindlalt.
7. Hapendage kapsaid toatemperatuuril 3 ööpäeva.
Hapnenud kapsaid võib koheselt süüa või säilitada külmkapi temperatuuril.